Britte Koppel - logo

In één dag de focus weer terug in jouw bedrijf?

Je ziet door de bomen het bos even niet. Wat gaat jou nou helpen om je bedrijf naar het volgende level te tillen? Welke strategie kun je volgen en vooral: volhouden?

Tijdens de Momentum Creator Livedag brengen we in één dag  helderheid en focus terug in jouw bedrijf en maken we een concreet actieplan waarmee je jouw droombedrijf werkelijkheid laat worden. Op JOUW manier!🚀

"Wow! Wat een waardevolle dag was dit. De deep dive die je samen maakt zorgt voor zo veel helderheid. Het stellen van doelen is niet mijn sterkste punt, maar door de hulp, begeleiding en werkwijze die Britte hanteert is het super leuk. En was ik zelfs verbaasd over hoe het stellen van doelen kan helpen om acties en ideeën te bedenken en concreet te maken om zo ook uiteindelijk de doelen te gaan behalen.

Ik ben je ontzettend dankbaar voor de inspirerende en motiverende livedag en het volledig uitgewerkte actieplan die je mij achteraf hebt gestuurd. Ik ben klaar voor ACTIE!
Suus van Stroe over de Momentum Creator Livedag
Suus van Stroe
Herken je dit?

Tijdens de Momentum Creator livedag brengen we jouw dromen en doelen in beeld, creëren we een op maat strategie én maken we een concreet actieplan dat 100% bij JOU past🤩

Geen one size fits all strategieën, maar een persoonlijke aanpak waarmee JIJ verder komt.

De 1-op-1 livedag bestaat uit drie onderdelen:

1. Jouw dromen en doelen

Jouw strategie en jouw actieplan begint bij jou! Wat wil jij? Waar werk je naar toe? We brengen je dromen in beeld.

2. Jouw voorwaarden

Wat vind jij belangrijk? Wat vind je leuk? En wat kan je goed? Met deze ingrediënten creëren we JOUW strategie.

3. Jouw concrete actieplan

Aan het eind van de dag heb je een concreet actieplan waarmee je de komende maanden aan de slag kunt.

"De Momentum Creator Livedag van Britte is echt fantastisch. Het is zo fijn dat er een kalme Britte naast je staat en samen met jou kijkt naar jouw bedrijf. Wat wordt je plan van aanpak? Hoe ga je te werk binnen dat plan van aanpak? En hoe zorg je ervoor dat het allemaal past binnen jouw wensen en voorkeuren?

Na de livedag met Britte had ik meer focus. Ik weet waar ik naartoe wil en hoe ik dat ga doen. Ik heb nu meer rust, meer focus en meer controle. Dat wil toch iedereen? Ben jij hier ook naar op zoek? Dan raad ik je zeker deze goedverzorgde dag met Britte aan.”
Marit Keizer Testimonial
Marit Keizer

Je vliegt van hot naar her. Je hoofd loopt over van de ideeën, maar uitvoeren? Tja, dat lukt niet echt. 

Het resultaat? Je voelt je overweldigd. En soms zelfs een beetje een mislukkeling. Want het lijkt bij anderen zo makkelijk! Waarom lukt het jou nou niet?

Het grootste probleem is je strategie. Of eigenlijk: het gebrek daaraan. 

Om succes te ervaren, heb je actie nodig. En niet even, maar consistent. En dat is nou net het probleem. Want de dingen die je doet, kun je niet volhouden. Het is niet JOUW strategie. 

Om je droombedrijf te bereiken, moet je je handen uit de mouwen steken. Dingen uitproberen. Mislukkingen ervaren. Daarvan leren. En zo stap voor stap je droombedrijf bouwen. Op JOUW voorwaarden én op JOUW manier.

Tijdens de Momentum Creator Livedag gaan we een dag lang samen aan de slag op een heerlijke, rustgevende locatie in het midden van Nederland. Samen brengen we jouw dromen en doelen in kaart en creëren we een strategie die helemaal bij jou past. Je loopt weg met een concreet en helder actieplan waarmee je dezelfde avond nog aan de slag kunt. 

Let op! Ik ben niet aansprakelijk voor zeurende partners, overgeslagen lunchafspraken of ultrakorte nachten omdat je zó enthousiast aan de slag bent gegaan met jouw strategie 😏

Wat gaan we doen

Tijdens de 1-op-1 Momentum Creator Livedag

Momentum Builder programma - de route naar jouw succesvolle onderneming
We beginnen de dag met het fundament van je bedrijf. Hoe ziet jouw droombedrijf eruit? Wat vind je belangrijk? Wie wil je helpen? Wat is je aanbod? We maken hier een logisch geheel van dat past bij jou als ondernemer en de doelen die jij wilt behalen.
 
Vervolgens staat er een heerlijke, gezonde lunch voor ons klaar en kunnen we (als het weer meezit), een rondje lopen over de hei voordat we in de actie duiken. Want hoe ga je nou ook daadwerkelijk aan de slag met al die mooie plannen? Daar maken we samen stap voor stap een actieplan voor.
 
Aan het einde van de dag heb je: 
  • Een heldere focus voor de komende tijd, met bijpassende strategie
  • Een concreet plan met acties om richting jouw droombedrijf te werken
"De livedag heeft mij geholpen om mijn focus weer helder te krijgen, doordat we samen een aantal belangrijke elementen en stappen hebben opgeschreven. Britte heeft dit vervolgens uitgewerkt tot een concreet actieplan. Je kunt echt merken dat Britte goed onderlegd is qua marketing kennis en ervaring.

De werkwijze tijdens de livedag is heel fijn en het actieplan als resultaat van de livedag geeft een motivatieboost en helderheid om verder aan de slag te gaan met concrete stappen."
Ervaringen van Michelle van der Zande over de livedag
Michelle van der Zande

Over mij

Hi, ik ben Britte Koppel. In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf. Stapje voor stapje bouwde ik aan mijn kennis én aan mijn bedrijf. 

Ik werkte vooral uurtje factuurtje en liet al mijn klanten kennis maken met mijn experiment-gedreven manier van werken (growth hacking). Met succes! Maar ik wilde meer. Andere ondernemers helpen om ook de kick van een succesvol bedrijf te ervaren. Het idee voor mijn coachingbedrijf was geboren…

Ruim 9 jaar heb ik voor voor mijn klanten gewerkt. Ik heb talloze marketingklussen gedaan, websites gemaakt en e-mailcampagnes geschreven. Opdrachten waar ik natuurlijk van geleerd heb, maar waarbij ik vooral bijdroeg aan het succes van mijn klanten. En mijn eigen bedrijf? Tja…

Na een hoop twijfels over wat IK nou wilde (inclusief 2x teruggaan in loondienst), ontdekte ik mijn waarom: elke vrouwelijke ondernemer het zelfvertrouwen én de spotlight geven die ze verdient. 

Als je je waarom weet, is de hoe opeens niet zo moeilijk meer: ik begon met het bouwen van mijn nieuwe business. Op mijn eigen voorwaarden. Met klanten waar ik energie van krijg en een aanbod waar ik blij van word. 

Inmiddels kan ik zeggen dat dit gelukt is. Ik doe dagelijks waar ik gelukkig van word: 

Perfectionistische ondernemers helpen om meer omzet en energie uit hun business te halen. Want: je eigen bedrijf mag nooit voelen als werken in loondienst!

En dat gun ik jou ook🩷

1-op-1 maandtraject voor ondernemers - Groei Academy

Direct boeken?

Ben je er klaar voor om samen momentum bouwen en jouw droombedrijf werkelijkheid zien worden? Bestel direct jouw 1-op-1 Momentum Creator Livedag. We bepalen de datum in overleg.

€749,-

Excl. BTW

Betalen in twee termijnen is mogelijk. Stuur daarvoor even een berichtje.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je even checken of het iets voor jou is? Vul het contactformulier in of plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Yes, let's do this!

Kies het aantal sessies dat je wilt en selecteer de gewenste betaaloptie. Klik vervolgens op de knop toevoegen aan winkelmand om en vul daar je gegevens in.

Klaar voor de volgende Focusweek workation?

De Focusweek workation in 2023 is inmiddels achter de rug! In 2024 komt er weer een volgende editie. Wil jij als eerste alle info én de beste prijs? Zet jezelf op de wachtlijst!

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Brochure Focusweek workation aanvragen

Helaas, je bent te laat om je aan te melden voor de eerste Focusweek Workation. Ben je nieuwsgierig naar de invulling van mijn workation? Je kunt de brochure nog steeds aanvragen. Vul je gegevens in en je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!

Na een paar minuten nog niets binnen? Check ook even je spam-folder! Of stuur me even een berichtje.

Ai, je bent te laat!

Helaas! Je kunt niet meer meedoen met de Focusweek online summer editie in 2023! 

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Whoohoo, je bent er bijna!

Voeg het product toe aan je winkelwagen, vul je gegevens in en je kunt direct aan de slag met de masterclass Valideer je businessidee in één dag. Je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!