Britte Koppel - logo

Jouw route naar succesvol ondernemen

Veel zzp’ers zitten vast in hun ‘baan’ als freelancer. Ze zijn zelfstandig, maar voelen zich alsof ze nog steeds in loondienst zijn. Ik help je in het Momentum Builder Programma overstappen naar een verdienmodel dat wél energie geeft, zodat jouw bedrijf gaat werken op jouw manier.

Hoe? Met custom 1-op-1 coaching voor de prijs van een groepstraject 🚀

Ben jij klaar met duizenden euro's uitgeven aan cursussen en coaching die je geen steek verder brengen?

Hé, ik snap het...

Met het Momentum Builder Programma bouw je stap voor stap het bedrijf waar je altijd van gedroomd hebt.

Geen one size fits all strategieën, maar een persoonlijke aanpak waarmee JIJ verder komt.

Persoonlijk

1-op-1 coaching en begeleiding voor de prijs van een groepstraject.

Flexibel

Geen vaste looptijd: jij bepaalt het tempo van de coachingsessies.

Compleet

Strategische én praktische coaching en support waardoor je in actie komt.

"Dankzij Britte heb ik niet alleen een nieuw product ontwikkeld, maar ook gelijk mijn prijzen kunnen verhogen en de eerste klanten binnengehaald! Ik liep al weken met allerlei ideeën in mijn hoofd rond. Overal lagen papiertjes met aantekeningen. Het lukte me niet om het concreet te maken, want ik wist niet waar ik moest beginnen. We hebben doelen gesteld. De opdrachten van Britte waren zo specifiek en precies wat ik nodig had, waardoor ik alle doelen met Britte haar hulp heb behaald. Ook heb ik gelijk mijn product weten te verkopen voor een hogere prijs! Ik weet nu ook hoe ik zelf overzicht kan creëren en focus kan aanbrengen. Dit traject is echt een aanrader voor als je met je bedrijf wilt groeien en stappen wilt zetten (en snel ook!)."
Ervaringen van Britt in werken met Britte
Britt Nijkamp

Ik snap het. Je wilt iets anders. Niet meer je uren blijven inwisselen voor geld of werk doen dat je eigenlijk niet zo leuk vindt. Je wilt succes ervaren als ondernemer. Je potentie benutten. Stiekem heb je al nagedacht over wat je wilt doen, maar hoe kom je daar?

Misschien heb je zelf al een heel aardig beeld van waar je naartoe wilt met je bedrijf, heb je al een concreet plan of heb je zelfs de eerste stappen al gezet. Maar het belangrijkste ontbreekt: momentum.

Er is actie nodig. En niet even, maar consistent. En dat is nou net het probleem. Je blijft maar in rondjes lopen. Nog één cursus kopen. Nog één webinar volgen. Dan weet je genoeg en kun je écht succes hebben met je bedrijf. Newsflash: je weet al genoeg. Het probleem is dat je niet in actie komt en dat is mega frustrerend.

Er is geen one size fits all. Geen strategie die je kunt kopiëren waarmee je instant succes hebt. Om je droomleven te bereiken, moet je je handen uit de mouwen steken. Dingen uitproberen. Mislukkingen ervaren. Daarvan leren. En zo stap voor stap je droombedrijf bouwen. Op JOUW voorwaarden én op JOUW manier.

Hoewel ik ervan overtuigd ben dat je jouw ambities waar kunt gaan maken, heb ik gemerkt dat je 1000x sneller je doelen kunt bereiken, als je de juiste persoon naast je hebt staan. Iemand die praktisch en strategisch mee kan denken, je motiveert om je doelen te halen en je uit je comfortzone trekt.

🥁🥁🥁

Introducing: het Momentum Builder programma!

Het Momentum Builder programma is een 1-op-1 custom coaching programma waarbij JIJ de touwtjes in handen hebt. Het programma heeft GEEN VASTE LOOPTIJD. Ik coach jou zolang jij wilt of nodig hebt naar jouw droombedrijf.

Momentum Builder programma - de route naar jouw succesvolle onderneming

Dit is wat je krijgt:

 • Persoonlijke coaching bij het bouwen van je business.
 • Een marketingexpert die meedenkt over je strategie & marketing.
 • 6, 12 of 24 online 1-op-1 coachcalls die je inzet zoals jij wilt!
 • Toegang tot online omgeving met handige extra’s als checklists, werkboeken, extra uitleg en templates waarmee je jezelf uren per week bespaart.
 • Live kick-off van een hele dag waarin we een actieplan maken, op een heerlijke, rustgevende locatie.
 • Maandelijkse accountability check-ups (met een groep).
 • Unlimited feedbackverzoeken op e-mails, productaanbod, landingpages etc.
 • Motivatieboosts via Whatsapp.
 • Korting op live evenementen en workations

Gaan we samen aan de slag? Je kunt direct beginnen!

"Het programma heeft voor mij gezorgd dat ik weer weet waar ik de focus op moet leggen de komende maanden. Vóór het programma zat ik een beetje vast, en was ik het overzicht kwijt aan welke taken ik het beste mijn tijd kon besteden. Dankzij de opdrachten en support van Britte, heb ik hier weer overzicht in gekregen en heb ik weer zin om aan de slag te gaan in plaats van te ontwijken😊"
Wendelien - Happy customer
Wendelien van Bunnik

Ondernemen kan soms eenzaam zijn

Voor je het weet zit je de hele week op je thuiskantoor te zwoegen achter je laptop. Het kan onwijs vervelend voelen, alsof je alles zelf moet uitvogelen. Jezelf constant blijven motiveren om door te zetten is lastig. 

Ook daarvoor biedt het Momentum Builder programma een oplossing: 

 • Dankzij de maandelijkse accountability checks kun je verbinden met andere ondernemers. Wie weet vind je er wel jouw nieuwe businessbuddy!
 • Via Whatsapp kun je mij altijd bereiken voor wat morele support en een motivatieboost. Zie het als een accountabilitypartner in je broekzak!
 • Je krijgt korting op mijn live events en workations. Dé plek om live te connecten met andere ondernemers en ervaringen uit te wisselen.

“Focus starts with elimination, improves with concentration, and compounds with continuation”

James Clear

Wat zit er precies in het programma?

Geen ondernemer is hetzelfde. Voor mij is het belangrijk dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Dat je je die succesvolle ondernemer gaat voelen waarvan ik weet dat ie in je zit. Misschien heb je daar 6 coachingsessies voor nodig. Misschien 30. Daarom doe ik niet aan trajecten met een vaste looptijd. 

Je koopt bij mij pakketten met coachingsessies in. 6, 12 of 24. En jij bepaalt hoe en wanneer je deze inzet. Heb je een lancering en wil je extra sparren? Geen probleem! Heb je even een drukke periode of ga je op vakantie en wil daarom even ene paar weken overslaan? Ook geen probleem!

Heb je meer sessies nodig dan je in je pakket had? Dan kun je uiteraard altijd je credits aanvullen. 

De coachingsessies blijven twee jaar na aankoop geldig.

In de online omgeving vind je handige extra’s als checklists, werkboeken, extra uitleg en templates waarmee je jezelf uren per week bespaart.

Denk bijvoorbeeld aan een kant-en-klare database voor al je content. Een manier om je marketinguitingen (en hoe succesvol ze zijn) bij te houden en checklists die je helpen in de actiemodus te blijven.

Maar je vind er ook tal van praktische filmpjes met extra uitleg. Bijvoorbeeld hoe je een e-mailfunnel aanmaakt in Mailblue, hoe je je eigen website maakt en hoe je in één dag de landingspagina voor jouw nieuwe aanbod live hebt. 

Tijdens de live kick-off van een hele dag zorgen we voor een goede start van het Momentum Builder programma.

De kick-off vindt plaats op een prachtige locatie in de natuur in het midden van Nederland. Inclusief heerlijke, gezonde lunch en gratis parkeren. 

We gaan aan de slag met jouw doelen, maken een strategie om daar te komen en ontwikkelen een actieplan om die strategie ook uit te kunnen voeren. 

 

Aan het einde van iedere maand organiseer ik een accountability check-up voor alle ondernemers in het Momentum Builder programma. We bespreken de uitdagingen van de afgelopen maand en kijken vooruit naar wat we de komende maand willen doen. 

Het is ook een leuke manier om te connecten met andere ondernemers in het programma en misschien zelfs wel een nieuwe businessbuddy te vinden. 

Zolang als het programma loopt (= zolang jij nog actieve coachingsessies hebt), kun je mij om feedback vragen.

Denk bijvoorbeeld aan feedback op een mailing die je wilt uitsturen, een brochure die je wilt laten drukken of een salespage die je gemaakt hebt.

Ik geef je altijd mijn eerlijke, ongezouten mening in een schermopname of e-mail.

Via WhatsApp ben ik bereikbaar voor korte vragen. Daarnaast ontvang je van mij wekelijks een motivatieboost waarmee je in de flow blijft. 

 

Ik geloof heilig in netwerken en de kracht van elkaar live ontmoeten. Daarom organiseer ik regelmatig live evenementen en workations voor ondernemers. Als onderdeel van het Momentum Builder programma krijg je 15% korting op de normale prijs. 

Over mij

Hi, ik ben Britte Koppel. In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf. Stapje voor stapje bouwde ik aan mijn kennis én aan mijn bedrijf. 

Ik werkte vooral uurtje factuurtje en liet al mijn klanten kennis maken met mijn experiment-gedreven manier van werken (growth hacking). Met succes! Maar ik wilde meer. Andere ondernemers helpen om ook de kick van een succesvol bedrijf te ervaren. Het idee voor mijn coachingbedrijf was geboren…

Ruim 9 jaar heb ik voor voor mijn klanten gewerkt. Ik heb talloze marketingklussen gedaan, websites gemaakt en e-mailcampagnes geschreven. Opdrachten waar ik natuurlijk van geleerd heb, maar waarbij ik vooral bijdroeg aan het succes van mijn klanten. En mijn eigen bedrijf? Tja…

Na een hoop twijfels over wat IK nou wilde (inclusief 2x teruggaan in loondienst), ontdekte ik mijn waarom: elke vrouwelijke ondernemer het zelfvertrouwen én de spotlight geven die ze verdient. 

Als je je waarom weet, is de hoe opeens niet zo moeilijk meer: ik begon met het bouwen van mijn nieuwe business. Op mijn eigen voorwaarden. Met klanten waar ik energie van krijg en een aanbod waar ik blij van word. 

Inmiddels kan ik zeggen dat dit gelukt is. Ik doe dagelijks waar ik gelukkig van word: 

Ambitieuze ondernemers helpen om meer omzet en energie uit hun business te halen. Want: je eigen bedrijf mag nooit voelen als werken in loondienst!

En dat gun ik jou ook🩷

1-op-1 maandtraject voor ondernemers - Groei Academy
"Britte heeft ontzettend veel kennis over marketing en content. Voordat ik mijn contentstrategiedag pilot ging draaien vond ik het belangrijk om mijn dienst uit te testen. Britte wist precies op te merken waar ik goed in was en waar de verbeterpunten lagen. Ik kon me bijvoorbeeld goed inleven in de doelgroep van mijn klant. Daarnaast kwamen we erachter dat het super fijn is om post-its te gebruiken, zodat mijn contentstrategiecanvas niet gezien wordt als een vast kader om in te werken. Ik heb het gevoel dat we alles hebben behandeld dus nu ben ik helemaal klaar om mijn dienst uit te voeren! Dat geeft een bak aan zelfvertrouwen. Dankjewel Britte! 🥰"
Ervaringen van Fleur in werken met Britte
Fleur de Koning

De investering

Ben je er klaar voor om samen momentum bouwen en jouw droombedrijf werkelijkheid zien worden? Dit zijn je opties:

6 sessies

€1.999
1.849
excl. BTW
 • 6 coachcalls
 • Live kick-off dag
 • Online omgeving
 • Unlimited feedback
 • Accountability check-ups
 • Motivatieboosts via Whatsapp
 • Korting op events

12 sessies

€2.999
2.749
excl. BTW
 • 12 coachcalls
 • Live kick-off dag
 • Online omgeving
 • Unlimited feedback
 • Accountability check-ups
 • Motivatieboosts via Whatsapp
 • Korting op events
POPULAIR

24 sessies

€4.999
4.449
excl. BTW
 • 24 coachcalls
 • Live kick-off dag
 • Online omgeving
 • Unlimited feedback
 • Accountability check-ups
 • Motivatieboosts via Whatsapp
 • Korting op events

Betalen in één keer of in twee, vier of zes termijnen is mogelijk. Dit kun je aangeven tijdens het afrekenen.

Veelgestelde vragen

Voor mij is het belangrijk dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Dat je momentum creëert en stap voor stap gaat bouwen aan je droombedrijf.  Misschien heb je daar 6 coachingsessies voor nodig. Misschien 30. Daarom doe ik niet aan trajecten met een vaste looptijd. 

Het Momentum Builder Programma bevat een flexibel aantal coachingsessies. Bij de start van het programma bepaal je zelf of je begint met 6, 12 of 24 coachingsessies van 45 minuten. En jij bepaalt niet alleen hoeveel sessies je wilt, maar ook wanneer je ze inzet. Heb je een lancering en wil je extra sparren? Geen probleem! Heb je even een drukke periode of ga je op vakantie en wil daarom even ene paar weken overslaan? Ook geen probleem!

Nadat je bent ingestapt krijg je een link waarmee je zelf je coachingsessies in mijn agenda kunt inplannen. 

De coachingsessies blijven twee jaar na aankoop geldig.

Ben je door je sessies heen, maar heb je toch nog behoefte aan meer hulp? Je kunt altijd meer sessies bijboeken. De prijzen daarvan zijn:

 • €1.199 €999 excl. BTW voor 6 sessies
 • €2.199 €1.999 excl. BTW voor 12 sessies
 • €4.199 €3.999 excl. BTW voor 24 sessies

 

Trajecten met een vaste looptijd geven je wat mij betreft een druk die je als ondernemer kunt missen als kiespijn. Soms zijn ze te lang, soms te kort. Maar eerder afkappen is zonde van je geld en om nou meteen een extra traject bij te boeken zie je misschien ook niet zitten…

Ik hou niet van one size fits all. Het past eigenlijk nooit écht lekker. En dat geldt ook voor coaching als je het mij vraagt.  Het Momentum Builder programma heeft daarom geen vaste looptijd en geen vast aantal coachingsessies. JIJ BEPAALT. 

En dat is toch écht wel even anders dan bij andere trajecten als je het mij vraagt🤩

Heb je nog vragen? Boek een vrijblijvende kennismaking, dan bespreken we de opties!

Het programma begint met een live kick-off van een dag op een mooie, rustige locatie in het midden van Nederland. 

We beginnen met het in kaart brengen van jouw wensen en doelen. Vervolgens maken we een strategie om die doelen te bereiken én plannen we alvast de eerste acties in waar je mee aan de slag kunt. 

Je loopt na de kick-off weg met een blauwdruk voor jouw business. Niet zo eentje die je voor een paar tientjes koopt via de vele advertentie op Insta, maar een blauwdruk die perfect aansluit op JOUW wensen, JOUW doelen én JOUW voorwaarden. Kortom: een blauwdruk die je gaat helpen richting jouw droombedrijf.

Een heerlijke lunch en parkeren voor de deur zijn inclusief tijdens deze kick-off.

De coachingsessies zijn twee jaar geldig. Je krijgt ruim van tevoren bericht over het eventuele verlopen van coachingsessies, zodat je ze alsnog kunt opmaken of eventueel cadeau kunt doen aan een bevriende ondernemer.

Als je sessies bijboekt zijn deze ook twee jaar geldig vanaf het moment dat je die extra sessies aanschaft.

Aan het begin van iedere maand ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor de accountability check-up van die maand. 

Deze sessies zijn groepscalls voor alle ondernemers in het Momentum Builder programma. Samen bespreken we de uitdagingen van de afgelopen maand en kijken vooruit naar wat we de komende maand willen doen. Daarnaast geven we elkaar feedback en denken zo veel mogelijk met elkaar mee. 

Het is ook een leuke manier om te connecten met andere ondernemers in het programma en misschien zelfs wel een nieuwe businessbuddy te vinden. 

De sessies zijn altijd aan het einde van de maand. Je bepaalt uiteraard zelf of je wilt aanhaken; de sessies zijn niet verplicht.

Je kunt altijd extra sessies bijboeken als je wilt. De prijzen daarvan zijn:

 • €1.199 €999 excl. BTW voor 6 sessies
 • €2.199 €1.999 excl. BTW voor 12 sessies
 • €4.199 €3.999 excl. BTW voor 24 sessies

Daarvoor stuur je even een appje of een mailtje.

De ene coach is de andere niet. Het hangt er ontzettend vanaf wie jou op dit moment coacht en wat zijn/haar focus is. Krijg je bijvoorbeeld coaching op mindset? Of merk je dat de coaching vooral heel strategisch is ingestoken, maar mis je de concrete actie? 

Dan kan het programma juist een heel fijne aanvulling zijn op de coaching die je al krijgt. Door de flexibele insteek hou jij de touwtjes in handen. Je bepaalt zelf wanneer je de coachingsessies inplant. Zo kun je ze goed laten aansluiten op andere trajecten en/of je privéleven. 

Het mag van alles zijn! Denk aan een nieuwe e-mailfunnel die je hebt ingericht, een salespage die je hebt gemaakt, een freebie die je hebt ontwikkeld of een mailing die je wilt uitsturen. 

Ik geef je altijd mijn eerlijke feedback, zodat jij er beter van wordt!

De online omgeving wordt constant aangevuld met handige templates, video’s, checklists en werkboeken. Het zijn hulpmiddelen die je op weg kunnen helpen als je even vastzit, maar ook handige checklists om te gebruiken om je maand en/of week goed te plannen. 

In de online omgeving vind je ook praktische video’s waarmee je bijvoorbeeld zelf een websitepagina maakt, een e-mailfunnel inricht in Mailblue of hoe je een gratis downloader maakt.

Je houdt toegang tot de online omgeving zolang je actieve coachingsessies hebt. 

Absoluut! 

Je kunt ervoor kiezen om in één keer of in twee, vier of zes maandelijkse termijnen te betalen. De termijnen zijn gelijk en ik reken geen administratiekosten over de losse termijnen. 

Bij het afrekenen van het pakket, kun je de optie selecteren om in termijnen te betalen. Je betaalt dan direct de eerste termijn. Voor de overige termijnen krijg je automatisch een factuur.

Heb je vragen over de facturering of ben je op zoek naar een andere oplossing? Stuur even een mailtje, dan help ik je verder.

Vooral veel zin om aan de slag te gaan. Het maakt niet uit of je al een goedlopende business hebt en vooral wilt kijken naar de mogelijkheden om door te groeien of dat je juist aan het begin van een nieuw verdienmodel staat. 

Natuurlijk! Je kunt een vrijblijvende kennismakingscall inplannen in mijn agenda. Dan checken we of we een match zijn.

Heb je nog vragen of wil je even checken of het iets voor jou is? Vul het contactformulier in of plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

"Dankzij Britte heb ik eindelijk patronen doorbroken en werk ik nu dagelijks aan mijn bedrijf. Het traject heeft me mooie resultaten opgeleverd. Mijn eBook is bijna klaar en ook mijn nieuwe website gaat binnenkort online. Én ik heb mijn eerste Instagram video’s online gezet met handige tips & tricks."
Ervaringen van Patty in werken met Britte
Patty Smeets

Ben jij klaar voor jouw droombedrijf?

Ja, ik ga ervoor! Ik ben klaar om mijn dromen waar te maken en samen te gaan bouwen aan een onwijs succesvol bedrijf🎉

Yes, let's do this!

Kies het aantal sessies dat je wilt en selecteer de gewenste betaaloptie. Klik vervolgens op de knop toevoegen aan winkelmand om en vul daar je gegevens in.

Klaar voor de volgende Focusweek workation?

De Focusweek workation in 2023 is inmiddels achter de rug! In 2024 komt er weer een volgende editie. Wil jij als eerste alle info én de beste prijs? Zet jezelf op de wachtlijst!

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Brochure Focusweek workation aanvragen

Helaas, je bent te laat om je aan te melden voor de eerste Focusweek Workation. Ben je nieuwsgierig naar de invulling van mijn workation? Je kunt de brochure nog steeds aanvragen. Vul je gegevens in en je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!

Na een paar minuten nog niets binnen? Check ook even je spam-folder! Of stuur me even een berichtje.

Ai, je bent te laat!

Helaas! Je kunt niet meer meedoen met de Focusweek online summer editie in 2023! 

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Whoohoo, je bent er bijna!

Voeg het product toe aan je winkelwagen, vul je gegevens in en je kunt direct aan de slag met de masterclass Valideer je businessidee in één dag. Je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!