Britte Koppel - logo

Direct samen stappen zetten en AAN jouw bedrijf werken

Maandtraject 1-op-1

Je weet het wel. AAN je bedrijf werken is cruciaal om stappen te zetten als ondernemer, om te groeien met je bedrijf. Maar hoe doe je dat precies? Waar start je? En moet je dit eigenlijk alleen doen? 

Overwhelm incoming!

Tijdens een maandtraject help ik je 1-op-1 om meer focus te krijgen en direct AAN je business te werken. Ik ben jouw stok achter de deur om daadwerkelijk aan de slag gaan. Samen bouwen we aan jouw droombusiness🔥

Ga aan de slag met het Maandtraject 1-op-1 voor €680,- excl. BTW.

Groei Academy - help je bedrijf groeien
"Het lukt me maar niet om AAN mijn bedrijf te werken..."

Je werkt. Veel. En soms heb je geen overzicht over wat je doet. Je verliest de controle. Je todo’s stapelen zich op. Soms voelt het alsof je werk je leven beheerst…

First of all: je bent niet alleen.

Duizenden ondernemers voelen zich precies zoals jij. Weten niet meer goed waarom ze begonnen zijn met ondernemen. Waarom hun eigen bedrijf soms voelt als werken in loondienst. En belangrijker: hoe ze daar verandering in kunnen brengen.

De grote vraag:

Hoe zorg je dat jouw bedrijf gaat werken op jouw manier?

Herken je dit?

De stap die jij mag zetten?

AAN je bedrijf gaan werken. 

Echt. Je mag jezelf én jouw onderneming op nummer 1 zetten. Jij verdient het om succes te ervaren én stiekem weet je dat je het in je hebt. 

Wat betekent dat precies?

Dat verschilt per ondernemer. Voor mij betekent AAN je bedrijf werken alles waarmee je op (langere) termijn waarde toevoegt aan je onderneming.

Hoe? Daar gaan we samen mee aan de slag! 

AAN je bedrijf werken

Als ondernemer heb je alle vrijheid die je wilt om je bedrijf zo in te richten als JIJ wilt. Maar veel ondernemers trappen toch in de valkuil om vooral naar de pijpen van hun opdrachtgevers te dansen.

Ik zeg: zonde!

Want ondernemen mag nooit voelen als werken in loondienst. En ik weet zeker dat jij veel meer in je mars hebt. Hoe dat eruit komt? Door méér tijd te reserveren om aan je bedrijf te werken. 

Alleen het schiet er nogal eens bij in, toch? 

Tijdens een maandtraject help ik je 1-op-1 om AAN je bedrijf te werken. Dus om niet alleen met klantwerk of ‘de waan van de dag’ bezig te zijn, maar ook strategisch, zodat je op (langere) termijn groeit met je bedrijf én als ondernemer🚀

Wat anderen zeggen

Fleur van Strictly Design

Ervaring van Wendelien - Your Coffee Companion

Wendelien van The Happy Coffee Network

Maandtraject 1-op-1

Tijdens het Maandtraject gaan we 1-op-1 aan de slag met één specifiek thema waar jij stappen in wilt zetten. 

Aan welke thema’s moet je denken? Bijvoorbeeld:

  • Je why bepalen: waarom doe je wat je doet?
  • Ideale klantprofiel maken
  • Verdienmodellen onderzoeken / een aanbod bepalen
  • Customer journey inrichten
  • Contentstrategie opzetten
  • Processen optimaliseren of automatiseren
  • Een nieuw product ontwikkelen

 

Per maand heb ik ruimte voor maximaal drie 1-op-1 trajecten.

“Focus starts with elimination, improves with concentration, and compounds with continuation”

James Clear

Voor wie is het Maandtraject 1-op-1?

Als je...

voelt dat je meer in je mars hebt, dat je meer kan bereiken met je bedrijf, maar het er nu nog niet uitkomt.

Als je...

moeite hebt om werken AAN je bedrijf als een prioriteit te zien.

Als je...

nadenkt over een nieuw verdienmodel dat je meer energie en omzet oplevert.

Als je...

je als ondernemer soms nog steeds voelt alsof je in loondienst bent.

Maandtraject Werk AAN je bedrijf - Groei Academy

Wat krijg je precies?

De maand begint met een kick-off videocall van maximaal 1,5 uur, waarin we jouw doelen en de aanpak voor de komende maand bespreken. Ik ga vooral veel vragen stellen om te zorgen dat het programma optimaal aansluit op jouw behoeftes.

Je mag deze call opnemen, zodat je ‘m er later nog eens bij kunt pakken.

Tijdens de wekelijkse check-in calls van 30 minuten bespreken we jouw voortgang en belangrijkste vragen die je hebt. Ook deel ik de opdracht voor de komende week met je.

Hiermee ben ik jouw stok achter de deur om écht AAN je bedrijf te werken.

Je mag deze calls opnemen, zodat je ‘m er later nog eens bij kunt pakken.

In totaal heb je in dit traject 3x een check-in videocall.

Elke week krijg je van mij minimaal één opdracht die jou verder helpt om AAN je business te werken. Je krijgt deze opdracht elke maandag via de mail en we bespreken de opdracht altijd in de wekelijkse check-in videocall. 

Gedurende de week kan je mij altijd aanvullende vragen stellen via WhatsApp of e-mail. We doen het samen!

Via WhatsApp én e-mail mag je mij de hele maand bestoken met vragen. Ik sta klaar om je verder te helpen, maar ook om je te motiveren én uit te dagen om uit je comfortzone te komen.

Aan het eind van het maandtraject bespreken we in een online videocall van 45 minuten jouw next steps. Hoe ga jij de komende tijd verder met het vormgeven van jouw business? Welke stappen mag je nog zetten? Welke doelen en objectives heb je voor de komende periode?

Je mag deze videocall opnemen, zodat je ‘m er later nog eens bij kunt pakken.

Na afloop van het traject ontvang je van mijn een goalplan. Een overzichtelijk plan waarin jouw next steps en doelen omschreven staan. Zo wordt het nog makkelijker om AAN je bedrijf te werken.

Afhankelijk van het thema dat je kiest, krijg je gratis templates om jouw voortgang bij te houden of om jouw business beter te structureren. 

Gaan we met je contentstrategie aan de slag? Dan krijg je bijvoorbeeld mijn contentdatabase template in Notion. Wil je juist je klantreis in beeld brengen? Dan ontvang je mijn customer journey template. 

Over mij

Hi, ik ben Britte Koppel. In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf. Stapje voor stapje bouwde ik aan mijn kennis én aan mijn bedrijf. 

Ik werkte vooral uurtje factuurtje en liet al mijn klanten kennis maken met mijn experiment-gedreven manier van werken. Met succes! Maar ik wilde meer. Andere ondernemers helpen om ook de kick van een succesvol bedrijf te ervaren. Het idee voor Groei Academy was geboren…

Ruim 9 jaar heb ik vooral IN mijn bedrijf gewerkt. Ik heb talloze marketingklussen gedaan voor mijn klanten. Opdrachten waar ik natuurlijk van geleerd heb, maar waarbij ik vooral bijdroeg aan het succes van mijn klanten. En mijn eigen bedrijf? Tja…

In 2022 ging de knop om. Ik las the E-Myth (dikke aanrader!) en dat opende mijn ogen. AAN je bedrijf werken is essentieel als je wilt groeien.

Trust me, ik heb dit negen jaar NIET gedaan en ik weet exact waar dat me heeft gebracht: laag in m’n energie door werk dat ik niet leuk vond, terwijl ik mijn hoofd bleef stoten tegen een dik omzetplafond🤕

Want ja, ik heb die ton omzet gehaald, maar niet op een manier waar ik trots op ben. En vooral: niet op een manier die energie gaf. 

Daarom ging het roer om en doe ik het inmiddels helemaal op MIJN manier:

Ambitieuze ondernemers helpen om meer omzet en energie uit hun business te halen. Want: je eigen bedrijf mag nooit voelen als werken in loondienst!

1-op-1 maandtraject voor ondernemers - Groei Academy

Na het maandtraject heb jij...

Dit levert deze masterclass jou op 1

Enorme stappen gezet met het werken AAN je bedrijf op één specifiek onderdeel.

Dit levert deze masterclass jou op 2

Nog meer energie gekregen om (weer) aan de slag te gaan met je plannen.

Dit levert deze masterclass jou op 3

Een belangrijke bijdrage geleverd aan het fundament van jouw business.

Wat zeggen anderen?

Over werken met mij
“Britte luistert, denkt mee, heeft altijd aanvullende ideeën en schept iets wat WERKT. Ze is vakkundig, flexibel en positief: ik ben heel blij met haar.”
Jet Hopster
Schrijfcoach
“Iedere ondernemer zou zichzelf Britte moeten gunnen.”
Anneco Knoop
ondernemer
“Britte is haar gewicht in goud waard.”
Hans Wendel
Ondernemer

Waarom is jouw product/dienst uniek?

Reden 1

Hoe is jouw product of dienst anders dan dat van jouw concurrentie?

Reden 2

Hoe is jouw product of dienst anders dan dat van jouw concurrentie?

Reden 3

Hoe is jouw product of dienst anders dan dat van jouw concurrentie?

Veelgestelde vragen

Een maand lang mij als je sidekick. Ik motiveer je met opdrachten, check-ins en meer om AAN je bedrijf te gaan werken. 

Het maandtraject duurt vijf weken en begint met een kick-off waarin we jouw focus voor de komende maand bespreken. Vervolgens heb je drie weken lang iedere week een check-in videocall van 30 minuten en doe je tussentijds opdrachten in een online werkboek. We sluiten af met een videocall van 45 minuten waarin we jouw next steps bepalen. 

Elke week vul je jouw werkboek aan met een concrete opdracht die aansluit bij jouw thema.

Het begint met het waarom. Als je nog niet duidelijk hebt waarom je doet wat je doet en welke kant je op wilt, dan is dat jouw ideale startpunt. Heb je jouw why al wel helder? Dan kun je kiezen uit verschillende andere thema’s, zoals bijvoorbeeld je ideale klantprofiel samenstellen, een verdienmodel ontdekken, een nieuw product in de markt zetten of een contentstrategie ontwikkelen.

Weet je nog niet waar je hulp bij nodig hebt? Plan een gratis vrijblijvende kennismakingscall in. Dan kijken we samen wat voor jou het meest relevant is. 

Het Maandtraject kost €680,- excl. BTW. 

Je kunt ook betalen in twee termijnen van €340,- excl. BTW. Stuur daarvoor even een mailtje.

Ja, dat kan! Stuur even een e-mail. Je betaalt dan in twee termijnen, één voordat het Maandtraject start en één na afloop. 

Je betaalt dan per termijn €340,- excl. BTW.

Ja, je kunt zo vaak als je wilt een Maandtraject boeken. Bijvoorbeeld als je aan meerdere thema’s wilt werken.

Aan het eind van je eerste Maandtraject kunnen we samen de vervolgstappen bepalen. Dan maak ik een passend aanbod voor je.

Ik heb momenteel ruimte voor maximaal drie 1-op-1 trajecten per maand. Tijdens het boeken kun je zien wanneer je jouw traject kunt inplannen. 

Nee, het enige wat jij mag doen, is het thema bepalen voor het maandtraject. Tijdens de kick-off wijst de rest zich vanzelf.

Je hebt tijdens het maandtraject wekelijks een call met mij. We plannen de check-ins in overleg in, maar het liefst wel zo veel mogelijk op dezelfde dag, daardoor heb je elke week ongeveer dezelfde tijd om de opdrachten te doen. Als we een keer moeten schuiven met de dag is dat geen ramp. 

Heb je nog vragen of wil je even checken of het iets voor jou is? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in of vul het contactformulier in.

Maandtraject meer focus in je business - Groei Academy

Klaar om AAN je business te werken?

Dan zie ik je snel!

€680 excl. BTW.

Yes, let's do this!

Kies het aantal sessies dat je wilt en selecteer de gewenste betaaloptie. Klik vervolgens op de knop toevoegen aan winkelmand om en vul daar je gegevens in.

Klaar voor de volgende Focusweek workation?

De Focusweek workation in 2023 is inmiddels achter de rug! In 2024 komt er weer een volgende editie. Wil jij als eerste alle info én de beste prijs? Zet jezelf op de wachtlijst!

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Brochure Focusweek workation aanvragen

Helaas, je bent te laat om je aan te melden voor de eerste Focusweek Workation. Ben je nieuwsgierig naar de invulling van mijn workation? Je kunt de brochure nog steeds aanvragen. Vul je gegevens in en je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!

Na een paar minuten nog niets binnen? Check ook even je spam-folder! Of stuur me even een berichtje.

Ai, je bent te laat!

Helaas! Je kunt niet meer meedoen met de Focusweek online summer editie in 2023! 

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Whoohoo, je bent er bijna!

Voeg het product toe aan je winkelwagen, vul je gegevens in en je kunt direct aan de slag met de masterclass Valideer je businessidee in één dag. Je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!