Britte Koppel - logo

Full focus AAN je bedrijf werken

Focusweek workation

Elke week doe je het weer. Je plant tijd om AAN je bedrijf te werken. Maar als het moment daar is, komt er altijd iets tussen dat urgenter voelt. Die ene spoedklus van je klant, de uitpuilende wasmand of (let’s face it) eindeloos scrollen op Instagram…

Gun jezelf een week vol focus, inspiratie én ontwikkeling met maximaal 4 andere likeminded, vrouwelijke ondernemers. Op een prachtige locatie aan de Veluwe ga je volledig AAN je bedrijf werken en draait het even helemaal om jou en jouw ambities💃

Neem jezelf én jouw business serieus en ga voor groei!

De eerste editie van de Focusweek workation zit erop! Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst of de brochure van de vorige editie downloaden.

"Dankzij Britte heb ik niet alleen een nieuw product ontwikkeld, maar ook gelijk mijn prijzen kunnen verhogen en de eerste klanten binnengehaald! Ik liep al weken met allerlei ideeën in mijn hoofd rond. Overal lagen papiertjes met aantekeningen. Het lukte me niet om het concreet te maken, want ik wist niet waar ik moest beginnen. We hebben doelen gesteld. De opdrachten van Britte waren zo specifiek en precies wat ik nodig had, waardoor ik alle doelen met Britte haar hulp heb behaald. Ook heb ik gelijk mijn product weten te verkopen voor een hogere prijs! Ik weet nu ook hoe ik zelf overzicht kan creëren en focus kan aanbrengen. Dit traject is echt een aanrader voor als je met je bedrijf wilt groeien en stappen wilt zetten (en snel ook!)"
Ervaringen van Britt in werken met Britte
Britt Nijkamp
"Het is één grote chaos in mijn hoofd. Dit is niet hoe ik wil ondernemen!"

Je bent al een tijdje ondernemer en je werkt hard. Je hebt op zich een lekkere omzet, maar de focus? Die ontbreekt vaak. Daardoor verlies je de controle. De todo’s stapelen zich op en je loopt achter de feiten aan. Stiekem beheersen jouw klanten jouw leven en daar ben je écht klaar mee!

First of all: je bent niet alleen.

Duizenden ondernemers voelen zich precies zoals jij. Weten niet meer goed waarom ze begonnen zijn met ondernemen. Waarom hun eigen bedrijf soms voelt als werken in loondienst. En belangrijker: hoe ze daar verandering in kunnen brengen.

Hoe ze kunnen zorgen dat hun ambities weer in lijn komen met hun acties.

De grote vraag:

Hoe zorg je dat jouw bedrijf gaat werken op jouw manier?

Herken je dit?

Tijd om de pauzeknop in te drukken en uit je dagelijkse business-sleur te komen!

Het is tijd voor een doorbraak

Echt. Het is tijd dat jij jezelf op nummer 1 zet. Jij verdient het om succes te ervaren én stiekem weet je dat je het in je hebt. Ga voor die next step!

Tijdens de Focusweek Workation van maandag 6 t/m vrijdag 10 november 2023 gaan we aan de slag met het fundament van jouw business. Je bouwt in een groep van maximaal 5 ondernemers full focus aan een onderneming die past bij jouw ambities.

Wil jij werken op JOUW manier? En wil je meer RUST en FOCUS ervaren als ondernemer? Plan vrijblijvend een matchcall in.

Tijdens deze call van 30 minuten via Google Meet leren we elkaar een beetje kennen en kun je me al jouw vragen stellen. Je zit nog nergens aan vast!

AAN je bedrijf werken tijdens de Focusweek

AAN je bedrijf werken is cruciaal om verder te komen met je business. Om te groeien én om bij jezelf in te checken. 

Het is zo verleidelijk om je te verliezen in de waan van je werkdag. Om ja te zeggen tegen klantvragen en de ontwikkeling van je eigen business links te laten liggen… 

Dat is zonde. 

In de Live Focusweek ga je jezelf een week lang onderdompelen in je bedrijf. In plaats van je klantwerk te prioriteren, ga je jezelf én jouw onderneming op nummer 1 zetten.

Samen met een kleine groep, likeminded ondernemers ervaar je welke awesome stappen je kunt zetten door een week lang gefocust AAN je business te werken. 

Op een prachtige locatie aan de heide ga je de rust ervaren die je jezelf normaal gesproken niet gunt. Je ontdekt hoe ver je kunt komen en wat er allemaal mogelijk is als je je écht kunt focussen op het bouwen aan jouw business.

Waarom een Focusweek?

Voor wie is de Focusweek?

Tijdens de Focusweek werk je met een kleine groep van maximaal 5 vrouwelijke ondernemers AAN je business. De Focusweek is iets voor jou…

als je klaar bent voor een volgende stap in jouw business

Je wéét dat je meer kunt bereiken met je bedrijf, maar het komt er nu nog niet echt uit. Het ontbreekt je aan focus om de juiste stappen te zetten.

als je het lastig vindt om structureel AAN je bedrijf te werken

Je verliest je soms in de waan van de dag en maakt daarom niet echt tijd om AAN je business te werken. Daardoor verandert er eigenlijk weinig aan je situatie.

als je een sterke basis voor een nieuw aanbod wilt neerzetten

Je denkt al een tijdje na over een nieuw product of een compleet nieuw aanbod. De Focusweek is de perfecte gelegenheid om een sterk fundament neer te zetten.

"Dankzij Britte heb ik eindelijk patronen doorbroken en werk ik nu dagelijks aan mijn bedrijf. Ik volgde bij haar het maandtraject en wat een mooie resultaten heeft dat opgeleverd. Mijn eBook is bijna klaar en ook mijn nieuwe website gaat binnenkort online. Én ik heb mijn eerste Instagram video’s online gezet met handige tips & tricks."
Ervaringen van Patty in werken met Britte
Patty Smeets

Live Focusweek

Wat gaan we doen?

Maandag 6 november t/m vrijdag 10 november 2023

First of all: het is JOUW week. Dus je mag helemaal zelf bepalen of je meedoet aan het programma of dat je jezelf even terugtrekt.

Elke dag staat in het teken van een ander thema waarmee je werkt aan het fundament van je bedrijf. De workshops helpen je om een stevige basis te leggen en vervolgens breng je verdieping aan door de 1-op-1 coachingsessies, gesprekken met andere ondernemers en meer dan voldoende me-time om al je ideeën uit te werken.

Een greep uit de workshops:

  • Je why bepalen of aanscherpen: waarom doe je wat je doet? Wat als je niet in lijn onderneemt met je why?
  • Je ideale klant in beeld
  • Jouw nieuwe aanbod en verdienmodel
  • Je doelgroep bereiken met een passende sales- en marketingstrategie
  • Content maken waarmee je jouw doelgroep triggert
  • Timemanagement: hoe plan je consequent tijd voor het werken AAN je bedrijf?
 

Naast de workshops is er meer dan voldoende tijd om met alle inspiratie aan de slag te gaan. Of om alles juist even lekker te laten bezinken en wandeling te maken door het prachtige natuurgebied waar we middenin zitten.

Het is JOUW bedrijf, dus het mag allemaal op JOUW manier!

Wat krijg je?

Dompel jezelf onder in je bedrijf tijdens de Focusweek. Aan alles is gedacht!

Focus op de Veluwe

De locatie

De Live Focusweek workation van maandag 6 t/m vrijdag 10 november 2023 vindt plaats bij De Wever Lodge in Otterlo. Een prachtige, rustige locatie pal aan de heide.

Zie je jezelf al full focus aan je business werken op deze prachtlocatie?🤩

“Focus starts with elimination, improves with concentration, and compounds with continuation”

James Clear

Over mij

Hi, ik ben Britte Koppel. In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf. Stapje voor stapje bouwde ik aan mijn kennis én aan mijn bedrijf. 

Ik werkte vooral uurtje factuurtje en liet al mijn klanten kennis maken met mijn experiment-gedreven manier van werken. Met succes! Maar ik wilde meer. Andere ondernemers helpen om ook de kick van een succesvol bedrijf te ervaren. Het idee voor Groei Academy was geboren…

Ruim 9 jaar heb ik vooral IN mijn bedrijf gewerkt. Ik heb talloze marketingklussen gedaan voor mijn klanten. Opdrachten waar ik natuurlijk van geleerd heb, maar waarbij ik vooral bijdroeg aan het succes van mijn klanten. En mijn eigen bedrijf? Tja…

In 2022 ging de knop om. Ik las the E-Myth (dikke aanrader!) en dat opende mijn ogen. AAN je bedrijf werken is essentieel als je wilt groeien.

Trust me, ik heb dit negen jaar NIET gedaan en ik weet exact waar dat me heeft gebracht: laag in m’n energie door werk dat ik niet leuk vond, terwijl ik mijn hoofd bleef stoten tegen een dik omzetplafond🤕

Want ja, ik heb die ton omzet gehaald, maar niet op een manier waar ik trots op ben. En vooral: niet op een manier die energie gaf. 

Daarom ging het roer om en doe ik het inmiddels helemaal op MIJN manier:

Ambitieuze ondernemers helpen om meer omzet en energie uit hun business te halen. Want: je eigen bedrijf mag nooit voelen als werken in loondienst!

Masterclass valideer je businessidee in één dag

Prijzen

Ben jij helemaal klaar om jouw bedrijf naar de next level te tillen? Om vijf dagen lang AAN je bedrijf te werken? Knetterveel te leren? Om geweldige stappen te zetten en om je een week lang onder te dompelen in je eigen bedrijf? Zonder afleiding. Zonder smoesjes. Mét focus?

€1.997,-

excl. BTW

Plan jouw vrijblijvende matchcall in en claim jouw plekje.

Interesse? Meld je aan voor een vrijblijvende kennismakingscall. In een half uurtje kun je al je vragen stellen en vertel ik je meer over het programma.

Tot snel!

Veelgestelde vragen

Gun jezelf de rust en ruimte om gefocust AAN je bedrijf te werken tijdens de Focusweek. Zet stappen die je niet voor mogelijk had gehouden. Samen met een groep likeminded ondernemers die elkaar motiveren én waar je mee kunt sparren. 

De investering voor deze boost voor jouw bedrijf is €1.997,- excl. BTW.

Je kunt kiezen tussen betaling in één keer of betalen in 2 of 3 termijnen.

Ja, dat kan! Je kunt kiezen tussen betaling in één keer of betalen in 2 of 3 termijnen.

2 termijnen: €999,- excl. BTW
3 termijnen: €666,- excl. BTW

Plan jouw matchcall in, dan bespreken we de mogelijkheden.

De inschrijving voor de Focusweek in november 2023 is geopend!

Maar wacht niet te lang, vol = vol!

Omdat ik alle deelnemers voldoende 1-op-1 aandacht wil kunnen geven, is er maar beperkt plek.

De wachtlijst voor de editie van 2024 is nu open!

Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst.

Om te zorgen dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt én er echt waardevolle connecties kunnen ontstaan, kunnen er maximaal 5 vrouwen meedoen met de Focusweek.

Vol = vol. 

Ik maak graag even met iedereen persoonlijk kennis voordat je kunt deelnemen aan de Focusweek. Hiermee leer ik niet alleen jou alvast een beetje kennen, maar kom ik er ook achter of de Focusweek voor jou nu een geschikte optie is. Uiteraard kun je zelf ook al je vragen stellen tijdens een matchcall. 

Een matchcall boeken is volledig vrijblijvend. Je mag na de matchcall nog steeds kiezen om niet mee te doen met de Focusweek. 

Plan jouw matchcall in

Er zijn geen specifieke voorwaarden waar je aan moet voldoen voordat je mee kan op Focusweek. 

Wil je graag meedoen? Dan kun je een matchcall inplannen. Zo zorg ik ervoor dat de groep bij elkaar past en het voor alle deelnemers een win-win is. 

Plan direct jouw vrijblijvende matchcall.

Juist als je tijd tekort hebt, wil ik je uitnodigen om deze week mee te pakken. Een gebrek aan tijd komt namelijk vaak door een gebrek aan FOCUS! Daar gaan we tijdens de Focusweek aan werken, zodat je met een helder plan en concrete stappen verder aan je business kunt bouwen. 

De Focusweek is in principe niet voor startende ondernemers, maar dat betekent niet dat starters niet welkom zijn. Wil je heel graag deelnemen? Plan een matchcall in, dan kijken we of deze Focusweek een goede optie voor jou is. 

Heb je nog vragen of wil je even checken of het iets voor jou is? Plan een vrijblijvende matchcall in of vul het contactformulier in.

Zie ik je op de Veluwe?

Denk je nu: daar wil ik sowieso bij zijn? Plan jouw matchcall in, dan praten we verder over de Focusweek.

"Britte heeft ontzettend veel kennis over marketing en content. Voordat ik mijn contentstrategiedag pilot ging draaien vond ik het belangrijk om mijn dienst uit te testen. Britte wist precies op te merken waar ik goed in was en waar de verbeterpunten lagen. Ik kon me bijvoorbeeld goed inleven in de doelgroep van mijn klant. Daarnaast kwamen we erachter dat het super fijn is om post-its te gebruiken, zodat mijn contentstrategiecanvas niet gezien wordt als een vast kader om in te werken. Ik heb het gevoel dat we alles hebben behandeld dus nu ben ik helemaal klaar om mijn dienst uit te voeren! Dat geeft een bak aan zelfvertrouwen. Dankjewel Britte! 🥰"
Ervaringen van Fleur in werken met Britte
Fleur de Koning
Maandtraject meer focus in je business - Groei Academy

Klaar om AAN je business te werken?

Kies voor ondernemen op jouw manier en ga mee op Focusweek!

Plan jouw vrijblijvende matchcall in en claim jouw plekje.

€1.997,- excl. BTW.

Yes, let's do this!

Kies het aantal sessies dat je wilt en selecteer de gewenste betaaloptie. Klik vervolgens op de knop toevoegen aan winkelmand om en vul daar je gegevens in.

Klaar voor de volgende Focusweek workation?

De Focusweek workation in 2023 is inmiddels achter de rug! In 2024 komt er weer een volgende editie. Wil jij als eerste alle info én de beste prijs? Zet jezelf op de wachtlijst!

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Brochure Focusweek workation aanvragen

Helaas, je bent te laat om je aan te melden voor de eerste Focusweek Workation. Ben je nieuwsgierig naar de invulling van mijn workation? Je kunt de brochure nog steeds aanvragen. Vul je gegevens in en je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!

Na een paar minuten nog niets binnen? Check ook even je spam-folder! Of stuur me even een berichtje.

Ai, je bent te laat!

Helaas! Je kunt niet meer meedoen met de Focusweek online summer editie in 2023! 

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Whoohoo, je bent er bijna!

Voeg het product toe aan je winkelwagen, vul je gegevens in en je kunt direct aan de slag met de masterclass Valideer je businessidee in één dag. Je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!