Britte Koppel - logo

Focusweek

Online summer editie

In 1 week méér focus en rust in jouw bedrijf

De zomer is een periode waarin het vaak wat minder druk is voor jou als ondernemer. Logisch, want een groot deel van Nederland is op vakantie. Dé perfecte periode om AAN je bedrijf te werken, zodat je straks in september weer lekker kunt knallen!

Je weet dat het je onwijs veel kan opleveren als je consistent AAN je bedrijf werkt. Maar het komt er gewoon steeds niet van. Er komen andere dingen tussendoor, je schuift het voor je uit óf je weet überhaupt niet waar je kunt beginnen. 

I got you!

Tijdens de Focusweek Online summer editie ben ik jouw stok achter de deur om daadwerkelijk aan de slag gaan. In één week (her)vind jij jouw focus en ben je helemaal klaar om te vlammen met jouw business in september🔥

1 week samen aan jouw bedrijf werken en meer focus aanbrengen, tijdelijk voor €79,- excl. BTW. Doe mee op maandag 7 augustus tot vrijdag 11 augustus 2023.

Helaas! Je kunt niet meer meedoen met de Focusweek online summer editie in 2023! 

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

"Het lukt me maar niet om AAN mijn bedrijf te werken..."

Je werkt. Veel. En soms heb je geen overzicht over wat je doet. Je verliest de controle. Je todo’s stapelen zich op. Soms voelt het alsof je werk je leven beheerst…

First of all: je bent niet alleen.

Duizenden ondernemers voelen zich precies zoals jij. Weten niet meer goed waarom ze begonnen zijn met ondernemen. Waarom hun eigen bedrijf soms voelt als werken in loondienst. En belangrijker: hoe ze daar verandering in kunnen brengen.

De grote vraag:

Hoe zorg je dat jouw bedrijf gaat werken op jouw manier?

Herken je dit?

De stap die jij mag zetten?

AAN je bedrijf gaan werken. 

Echt. Je mag jezelf én jouw onderneming op nummer 1 zetten. Jij verdient het om succes te ervaren én stiekem weet je dat je het in je hebt. 

Wat betekent dat precies?

Dat verschilt per ondernemer. Voor mij betekent AAN je bedrijf werken alles waarmee je op (langere) termijn waarde toevoegt aan je onderneming.

Hoe? Daar ga je in de Focusweek Online Summer editie mee aan de slag!

AAN je bedrijf werken

September is dé maand om te verkopen! Om een nieuwe ronde van jouw cursus te lanceren of ein-de-lijk dat nieuwe aanbod te online te gooien. 

Maar voordat het zover is, moet er nog een hoop gebeuren. En laat de zomer daar nou dé perfecte periode voor zijn. 

Let’s face it. Het ís gewoon een stuk rustiger, hoe erg je ook je best doet. 

Waarom zou je daar niet je voordeel mee doen?!

In de Focusweek Online summer editie ga je in één week jouw business klaarmaken voor het ‘hoogseizoen’. 

Enne, don’t worry! Je volgt deze Focusweek gewoon vanuit je comfortabele tuinstoel. En de opdrachten maak je lekker in het zonnetje met een ijskoud glas homemade limonade (niet inbegrepen😉). 

Kies jouw Focusweek

17 - 21 juli

 • Elke dag een opdracht waarmee je AAN je bedrijf gaat werken
 • 3 livesessies op 17, 18 en 20 juli
 • Opnames beschikbaar 
 • Ideale prep voor een vlammende start
 • (Her)vind je focus
 • Inclusief 1-op-1 support via WhatsApp en e-mail

7 - 11 augustus

 • Elke dag een opdracht waarmee je AAN je bedrijf gaat werken
 • 3 livesessies op 7, 8 en 10 augustus
 • Opnames beschikbaar 
 • Ideale prep voor een vlammende start
 • (Her)vind je focus
 • Inclusief 1-op-1 support via WhatsApp en e-mail

Wat anderen zeggen

Fleur van Strictly Design

Ervaring van Wendelien - Your Coffee Companion

Wendelien van The Happy Coffee Network

Ervaringen Patty met maandtraject

Patty van Komma Tekstbureau

“Focus starts with elimination, improves with concentration, and compounds with continuation”

James Clear

Maandtraject Werk AAN je bedrijf - Groei Academy

Wat krijg je precies?

Elke dag krijg je van mij één opdracht die jou verder helpt om AAN je business te werken. Je ontvangt elke ochtend een mailtje met de opdracht en eventueel een video met meer uitleg. 

Gedurende de week kan je mij altijd aanvullende vragen stellen via WhatsApp of e-mail. We doen het samen!

Op maandag-, woensdag- en donderdagmiddag van 15.00 – 15.45 uur zijn er online livesessies (via Google Meet) waar we in gesprek gaan over de opdrachten. Je kunt je vragen stellen en sparren met andere deelnemers aan de online Focusweek. 

Mis je een keer een livesessie? Geen probleem! Je kunt van tevoren jouw vragen insturen en je ontvangt achteraf een opname. 

Via WhatsApp én e-mail mag je mij de hele week bestoken met vragen. Ik sta klaar om je verder te helpen, maar ook om je te motiveren én uit te dagen om uit je comfortzone te komen.

Na de Online Focusweek heb jij...

Dit levert deze masterclass jou op 1

ervaren hoe fijn het is om gestructureerd AAN je business te werken.

Dit levert deze masterclass jou op 2

nog meer energie gekregen om (weer) aan de slag te gaan met je plannen.

Dit levert deze masterclass jou op 3

een mooie bijdrage geleverd aan het fundament van jouw business.

Over mij

Hi, ik ben Britte Koppel. In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf. Stapje voor stapje bouwde ik aan mijn kennis én aan mijn bedrijf. 

Ik werkte vooral uurtje factuurtje en liet al mijn klanten kennis maken met mijn experiment-gedreven manier van werken. Met succes! Maar ik wilde meer. Andere ondernemers helpen om ook de kick van een succesvol bedrijf te ervaren. Het idee voor Groei Academy was geboren…

Ruim 9 jaar heb ik vooral IN mijn bedrijf gewerkt. Ik heb talloze marketingklussen gedaan voor mijn klanten. Opdrachten waar ik natuurlijk van geleerd heb, maar waarbij ik vooral bijdroeg aan het succes van mijn klanten. En mijn eigen bedrijf? Tja…

In 2022 ging de knop om. Ik las the E-Myth (dikke aanrader!) en dat opende mijn ogen. AAN je bedrijf werken is essentieel als je wilt groeien.

Trust me, ik heb dit negen jaar NIET gedaan en ik weet exact waar dat me heeft gebracht: laag in m’n energie door werk dat ik niet leuk vond, terwijl ik mijn hoofd bleef stoten tegen een dik omzetplafond🤕

Want ja, ik heb die ton omzet gehaald, maar niet op een manier waar ik trots op ben. En vooral: niet op een manier die energie gaf. 

Daarom ging het roer om en doe ik het inmiddels helemaal op MIJN manier:

Ambitieuze ondernemers helpen om meer omzet en energie uit hun business te halen. Want: je eigen bedrijf mag nooit voelen als werken in loondienst!

1-op-1 maandtraject voor ondernemers - Groei Academy

Wat zeggen anderen?

Over werken met mij
“Britte luistert, denkt mee, heeft altijd aanvullende ideeën en schept iets wat WERKT. Ze is vakkundig, flexibel en positief: ik ben heel blij met haar.”
Jet Hopster
Schrijfcoach
“Iedere ondernemer zou zichzelf Britte moeten gunnen.”
Anneco Knoop
ondernemer
“Britte is haar gewicht in goud waard.”
Hans Wendel
Ondernemer

Veelgestelde vragen

Een week lang opdrachten waarmee je AAN je bedrijf gaat werken. Je ontvangt elke ochtend een mailtje met het thema van die dag, een video met uitleg en de opdracht van die dag. 

Heb je een vraag of wil je meer uitleg over een opdracht? Dan kun je me gedurende de hele week een WhatsApp berichtje sturen. 

Daarnaast zijn er op maandag-, woensdag- en donderdagmiddag drie livesessies van 15.00 – 15.45 uur waar je je vragen kunt stellen of kunt sparren met andere deelnemers. Je mag tijdens de livesessies je camera aandoen (gezellig!), maar voel je niet verplicht! Achteraf ontvang je van iedere livesessie een opname.

Het belangrijkste is dat je consistent aan je bedrijf gaat werken tijdens deze online Focusweek. Daarom krijg je elke dag een nieuwe opdracht over een specifiek thema. Je hebt ongeveer 45 minuten per dag nodig om de opdrachten te maken. 

Daarnaast zijn er drie online livesessies via Zoom van 45 minuten op maandagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag. Je ontvangt de opnames achteraf, dus je kunt ze altijd terugkijken!

Je betaalt €79,- exclusief BTW. 

Je kunt je hier direct aanmelden voor de Focusweek online summer editie. Je krijgt daarna binnen een paar uur de factuur én alle informatie in je mailbox.

Je kunt altijd extra support bijboeken als je dat wilt. Voor een losse Focusboost call van 45 minuten betaal je €99,- excl. BTW. Stuur een mailtje.

Je kunt na afloop van de online Focusweek ook meedoen aan de Live Focusdag. Tijdens deze dag gaan we op een locatie in het midden van Nederland met een kleine groep extra stappen zetten om meer focus aan te brengen in jouw business.

Daar krijg je vanzelf bericht over!

Zolang als de inschrijving beschikbaar is, kun je je aanmelden. In de zomer is er nog één Focusweek waar je aan kunt deelnemen: van 7 t/m 11 augustus 2023. 

Je kunt je tot de start van de Focusweek inschrijven.

Vooral veel zin om AAN je business te werken. Het maakt niet uit of je al een goedlopende business hebt en vooral wilt kijken naar de mogelijkheden om door te groeien of dat je juist aan het begin van een nieuw verdienmodel staat. 

Werken AAN je bedrijf is ALTIJD een waardevolle stap.

Nee, je krijgt vanzelf de info die je nodig hebt in je mailbox!

Je krijgt een opname van de livesessies en je kunt je vragen van tevoren insturen. Ik zal je vragen dan behandelen tijdens de call en je kunt het terugkijken wanneer je wilt. 

Heb je nog vragen of wil je even checken of het iets voor jou is? Vul het contactformulier in.

Maandtraject meer focus in je business - Groei Academy

Klaar om deze zomer AAN je business te werken?

Dan zie ik je snel in de Focusweek Online summer editie!

€79 excl. BTW.

Yes, let's do this!

Kies het aantal sessies dat je wilt en selecteer de gewenste betaaloptie. Klik vervolgens op de knop toevoegen aan winkelmand om en vul daar je gegevens in.

Klaar voor de volgende Focusweek workation?

De Focusweek workation in 2023 is inmiddels achter de rug! In 2024 komt er weer een volgende editie. Wil jij als eerste alle info én de beste prijs? Zet jezelf op de wachtlijst!

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Brochure Focusweek workation aanvragen

Helaas, je bent te laat om je aan te melden voor de eerste Focusweek Workation. Ben je nieuwsgierig naar de invulling van mijn workation? Je kunt de brochure nog steeds aanvragen. Vul je gegevens in en je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!

Na een paar minuten nog niets binnen? Check ook even je spam-folder! Of stuur me even een berichtje.

Ai, je bent te laat!

Helaas! Je kunt niet meer meedoen met de Focusweek online summer editie in 2023! 

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Whoohoo, je bent er bijna!

Voeg het product toe aan je winkelwagen, vul je gegevens in en je kunt direct aan de slag met de masterclass Valideer je businessidee in één dag. Je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!