Britte Koppel - logo

Vind je Focus

Challenge

Ben jij het zat om te ondernemen op een manier die niet bij je past? Twijfel je om iets anders te gaan doen wat je meer omzet en energie oplevert?

I got you!

Tijdens de Vind je Focus challenge zet je de eerste stappen richting ondernemen op jouw voorwaarden. Je ontdekt in 3️⃣ dagen hoe je een bedrijf bouwt dat werkt zoals JIJ wilt.

Inschrijven is GRATIS

De challenge loopt van woensdag 30 augustus t/m vrijdag 1 september. Elke dag van 10.00 – 10.45 uur is er een livesessie. Kun je een keer niet? Je krijgt de opname, zodat je ‘m kunt terugkijken wanneer je wilt.

Zie ik je daar?🙋🏼‍♀️ 

Let's do this!

Ontdek hoe je kunt ondernemen op JOUW voorwaarden tijdens de gratis Vind je Focus challenge.

De challenge is van woensdag 30 augustus t/m vrijdag 1 september. Er is elke ochtend om 10 uur een livesessie. Je ontvangt altijd een opname. 

Zie ik je daar? 

Wat ga je leren?

Wie ben ik?

Hi, ik ben Britte Koppel. In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf. Ik werkte vooral uurtje factuurtje en liet al mijn klanten kennis maken met mijn experiment-gedreven manier van werken. Met succes! Maar het ging toch wringen… Was dit wel wat ik wilde doen?

Ruim 9 jaar heb ik vooral IN mijn bedrijf gewerkt. Ik heb talloze marketingklussen gedaan voor mijn klanten. Opdrachten waar ik natuurlijk van geleerd heb, maar waarbij ik vooral bijdroeg aan het succes van mijn klanten. En mijn eigen bedrijf? Tja…

In 2022 ging de knop om. Ik ging ondernemen op mijn manier. 

Trust me, ik heb dit negen jaar NIET gedaan en ik weet exact waar dat me heeft gebracht: laag in m’n energie door werk dat ik niet leuk vond, terwijl ik mijn hoofd bleef stoten tegen een dik omzetplafond🤕

Want ja, ik heb die ton omzet gehaald, maar niet op een manier waar ik trots op ben. En vooral: niet op een manier die energie gaf. 

Daarom ging het roer om en doe ik het inmiddels helemaal op MIJN manier:

Ambitieuze ondernemers helpen om meer omzet en energie uit hun business te halen. Want: je eigen bedrijf mag nooit voelen als werken in loondienst!

1-op-1 maandtraject voor ondernemers - Groei Academy

Wat anderen zeggen

“Je eigen bedrijf mag nooit voelen als werken in loondienst!”

Bouw jouw stappenplan richting een bedrijf dat werkt op jouw manier.

Ben je klaar voor een bedrijf dat werkt op JOUW manier?

Doe mee met de gratis Vind je Focus challenge van woensdag 30 augustus t/m vrijdag 1 september 2023.

Yes, let's do this!

Kies het aantal sessies dat je wilt en selecteer de gewenste betaaloptie. Klik vervolgens op de knop toevoegen aan winkelmand om en vul daar je gegevens in.

Klaar voor de volgende Focusweek workation?

De Focusweek workation in 2023 is inmiddels achter de rug! In 2024 komt er weer een volgende editie. Wil jij als eerste alle info én de beste prijs? Zet jezelf op de wachtlijst!

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Brochure Focusweek workation aanvragen

Helaas, je bent te laat om je aan te melden voor de eerste Focusweek Workation. Ben je nieuwsgierig naar de invulling van mijn workation? Je kunt de brochure nog steeds aanvragen. Vul je gegevens in en je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!

Na een paar minuten nog niets binnen? Check ook even je spam-folder! Of stuur me even een berichtje.

Ai, je bent te laat!

Helaas! Je kunt niet meer meedoen met de Focusweek online summer editie in 2023! 

Vul het formulier in en ik hou je op de hoogte van volgende edities.

Whoohoo, je bent er bijna!

Voeg het product toe aan je winkelwagen, vul je gegevens in en je kunt direct aan de slag met de masterclass Valideer je businessidee in één dag. Je krijgt ‘m binnen een paar minuten in je mailbox!